ЛАЙФСТАИЛ

Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic

Както ВИ споменахме в „18 зашеметяващи снимки от фото-конкурса на National Geographic 2015“, фото-конкурса на National Geographic за тази година е факт и набира сериозна скорост.
Въпреки това, както във всяко състезание фаворитите за спечелването му, винаги се отличават преди финала. Снимков материал се приема до 16 ноември, след което света ще разбере, кой ще спечели голямата награда от $ 10 000, публикация на снимката си в списанието на National Geographic и тридневна екскурзия до централата на NG във Вашингтон, САЩ.

Синя Вселена
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (1) Както ВИ споменахме в "18 зашеметяващи снимки от фото-конкурса на National Geographic 2015", фото-конкурса на National Geographic за тази година е факт и набира сериозна скорост. Въпреки това, както във всяко състезание фаворитите за спечелването му, винаги се отличават преди финала. Снимков материал се приема до 16 ноември, след което света ще разбере, кой ще спечели голямата награда от $ 10 000, публикация на снимката си в списанието на National Geographic и тридневна екскурзия до централата на NG във Вашингтон, САЩ.

Hiroki Kondo

Лудо пътешествие
Както ВИ споменахме в "18 зашеметяващи снимки от фото-конкурса на National Geographic 2015", фото-конкурса на National Geographic за тази година е факт и набира сериозна скорост. Въпреки това, както във всяко състезание фаворитите за спечелването му, винаги се отличават преди финала. Снимков материал се приема до 16 ноември, след което света ще разбере, кой ще спечели голямата награда от $ 10 000, публикация на снимката си в списанието на National Geographic и тридневна екскурзия до централата на NG във Вашингтон, САЩ. Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (2)

A.M. Ahad

Светкавица в подковата
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (3)

J. Cho

В царството на памучното блато
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (4)

Kamil Nureev

Облечени за приключения
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (5)

Jennifer Jo Stock

Ден XI
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (6)

Elliot Ross

Годафосс
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (7)

Fortunato Matteo

Голдън Гейт – преминаването
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (8)

Ross Barringer

Влизане в нищото
Както ВИ споменахме в "18 зашеметяващи снимки от фото-конкурса на National Geographic 2015", фото-конкурса на National Geographic за тази година е факт и набира сериозна скорост. Въпреки това, както във всяко състезание фаворитите за спечелването му, винаги се отличават преди финала. Снимков материал се приема до 16 ноември, след което света ще разбере, кой ще спечели голямата награда от $ 10 000, публикация на снимката си в списанието на National Geographic и тридневна екскурзия до централата на NG във Вашингтон, САЩ. Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (9)

D. Briggs

Матерхорн – алпийската емблема на Швейцария
Фаворитите за спечелването на фото-конкурса на National Geographic - Magazine (10) Както ВИ споменахме в "18 зашеметяващи снимки от фото-конкурса на National Geographic 2015", фото-конкурса на National Geographic за тази година е факт и набира сериозна скорост. Въпреки това, както във всяко състезание фаворитите за спечелването му, винаги се отличават преди финала. Снимков материал се приема до 16 ноември, след което света ще разбере, кой ще спечели голямата награда от $ 10 000, публикация на снимката си в списанието на National Geographic и тридневна екскурзия до централата на NG във Вашингтон, САЩ.

Alessandra Meniconzi

Източник: www.nationalgeographic.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top