НОВИНИ

Холи Холм с най-големия гаф за 2015 пред Бионсе и Джей Зи

OMG – колко неудобно! Холи Холм се наслаждава на непознатата й досега слава, но тя е имала доста странна случка, когато тя е срещнала за първи път с Джей Зи и Бионсе.

hollybey (2)

Можем да кажем, че живота на Холи Холм доста се е променил, след като тя победи – непобедимата Ронда Роузи. Макар да е отскоро в светлината на прожекторите Холи, вече има сериозна издънка при официалното си запознаване със семейство Картър. Ето какво се е случило.
ММА боеца е присъствала на боксовия мач между Мигел Кото и Канело Алварез в Лас Вегас (който е промотиран от компанията на Джей Зи – Roc Nation). Като истински шампион тя е била настанена в ВИП зоната, където са били отседнали Джей и Би.

hollybey (3)

„Влизам вътре и виждам Джей Зи и Бионсе“, обеснява Холи. „Искам да кажа, че това е…сюреалистичено. Срещам се с Джей и той ми казва: „Това е жена ми,“ при което аз я питам – „Здравей, как се казваш?“, защото това правя аз обикновено, когато се запознавам с нечия съпруга, и докато се ръкостискаме с Бионсе, аз си мисля „Защо казах това? Това е Бионсе…“.

hollybey5

Пфу, добре, поне Холи осъзнава, какво е направила, не е било като да не знае, коя е световно известната певица стояща срещу нея.
„За да излезе от неудобната ситуация Джей Зи започна да ме пита нещо свързано с мача, но не можах да се фокусирам, защото адски се притесних. Наложи ми се да го прекъсна, извиних му се и се обърнах към Бионсе, за да й кажа „Бионсе, не мога да повярвам какво направих. Тя ми каза, че няма проблеми всичко е наред, но аз продължих „Не, наистина… голяма чест е за мен да се запозная с теб.“

hollybey (4)

Източник: Hollywood Life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top