красота

Идеи за очна линия!

Всяка жена има собствен стил на гримиране, предпочита различни цветове и поддържа своя линия на поведение и визия. Гримът трябва да се подбира съгласно възрастта, повода, цялостното излъчване и цел. Всяка от нас обича да използва и различни инструменти, когато подготвя своя външен вид. Едни дами предпочитат употребата на спирала, други на червило, трети на сенки…а някои постигат желания ефект чрез комбинация между тях.

Има един козметичен продукт, чиято употреба може коренно да промени вашата визия и излъчване. Става дума за очната линия. Много дами се притесняват да използват очна линия, тъй като смятат, че е трудно да я нанесат и оформят по правилния начин. Имайте предвид, че с тренировки всичко се постига, след  няколко опита ще овладеете изкуството да поставяте красивия черен контур около очите си. Не е трудно, повярвайте ми.

Очната линия притежава качеството да придава завършеност на цялостен вид. Бъдете внимателни обаче, тъй като прекомерната употреба ще доведе до нежелан ефект, все пак никой не харесва момичета, които изглеждат сякаш току що излизат от филм на ужасите. Всичко трябва да се прави с мярка и вкус.

Важно е да знаете, че очната линия не бива да се наслоява многократно. Повечето продукти от този вид имат достатъчно добра покривност, такава, че да не се налагат множество повторения. Има различни видове очна линия – по-мокри или по-сухи. По-лесни за нанасяне са по-сухите, но когато добиете опит в употребата им, можете да преминете към по-мокрите варианти, тъй като те придават повече гладкост и нежност в оформянето на грима.

Eyeliner-Styles-2

Когато използвате очна линия е добре да завършите със спирала. Ще получите един изключително наситен и привлекателен поглед, който гарантирано ще бъде забелязан от хората около вас.

За да ви бъдем полезни, представяме на вашето внимание няколко различни начина за това как да използвате очната си линия в зависимост от желания от вас ефект. Всеки от тях притежава собствен чар и е подходящ за различен случай. Не забравяйте, че най-важното от всичко е да се чувствате красиви. Отделяйте 10- 15 минути сутрин, за да се погрижите за себе си, за самочувствието си. Всяка жена иска да бъде привлекателна, не се лишавайте от това усещане.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top