НОВИНИ

Изгоряха коли на Флойд Мейуедър (видео)

Част от скъпата колекция на Флойд Мейуедър пострада тотално.

Изгоряха коли на Флойд Мейуедър (видео) - Magazine (2) Едно Бентли, два автомобила Ролс Ройс и един от поръчковите му джипове - Jeep са напълно изгорели след пожар на автовоза, които ги транспортирал. Инцидента се е случил докато автовоза превозвал колите от Лас Вегас до Маями. Малко след 01:00 сутринта, преди Финикс, Аризона, автовоза движещ се към Маями е обхванат от пламъци. Все още не е ясна причината за пожара, но от полицията в Аризона успокоиха, че няма пострадали при пожара. Но за жалост автовоза и всички коли на него са изгорели до основи.

Едно Бентли, два автомобила Ролс Ройс и един от поръчковите му джипове – Jeep са напълно изгорели след пожар на автовоза, които ги транспортирал. Инцидента се е случил докато автовоза превозвал колите от Лас Вегас до Маями.

Изгоряха коли на Флойд Мейуедър (видео) - Magazine (4)

Малко след 01:00 сутринта, преди Финикс, Аризона, автовоза движещ се към Маями е обхванат от пламъци. Все още не е ясна причината за пожара, но от полицията в Аризона успокоиха, че няма пострадали при пожара. Но за жалост автовоза и всички коли на него са изгорели до основи.
Съжаляваме Флойд. Бъди силен.

Изгоряха коли на Флойд Мейуедър (видео) - Magazine (3)

Източник: tmz.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top