Интимно

Изкуството на съблазняването

Съблазняването е цяла наука. Важно е към всеки мъж да се подхожда индивидуално, но все пак има някои общи правила, които действат безотказно на първите срещи. В следващите няколко реда ще ви насочим какви са най-елементарните ходове, които трябва да предприемете, за да спечелите един мъж. След това обаче ще са ви необходими много повече усилия, за да го задържите до себе си дълго време.

Първоначално селекцията, която сме направили може да ви се стори дори глуповата, но ако се опрете на тези основни принципи, няма да сгрешите. Понякога именно простичките неща решават сложните казуси.

1. Закачлив поглед

За да сте сигурна, че погледът ви наистина излъчва загадъчност и е предизвикателен, по-добре преди това го оттренирайте в огледалото. В противен случай може да се получи нежелан обратен ефект. Имаме предвид, че вие сте с идеята, че изглеждате адски секси, а в действителност по-скоро имате нелепо и дори глуповато излъчване. Не подценявайте силата на погледа, той може да отвори много врати и да е едно добро начало.

2. Бъди интересен събеседник

Когато водите разговор не е необходимо да се съгласявате с всичко, което мъжът казва само и само с единствената идея да му се харесате. Важно е да изразявате мнение. Това ще помогне на вас да се издигнете в очите на събеседника, а на него ще му става все по-интересно да общува с вас. Разбира се, избягвайте и някои теми, които биха предизвикали остри спорове и неразбирателства още на първите срещи.

3. Подходящ тоалет

Не залагайте на прекалено разголени дрехи на първите срещи. Загатвайте и подчертавайте красивите части от тялото си, но не прекалявайте! Все пак не искате да създавате впечатление на уличница, нали?! Леко отворено деколте, красива рокля, която очертава извивките ви и задължително е с дължина не по малка от една педя над коляното. Оставете малко на въображението му. Нека си мисли за вас и си представя как бихте изглеждала без тези дрехи. Ако му покажете всичко още на първата среща, ще загубите интереса му.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top