НОВИНИ

Изтритата сцена от „Бързи и яростни 7“ – Ето Къде отиде Лети

За всеки, който би спорил срещу идеята, че филмите Fast & Furious са такъв успех заради смесицата между екшън и елементи от сапунени опери, представям екземпляр А: Лети Ортиз.

Изтритата сцена от Бързи и яростни 7 - Ето Къде отиде Лети - Magazine (2)

Образът, изигран от Мишел Родригез, претърпя какви ли не обрати, достойни за сравнение единствено с латиноамериканска сапунка. Единствената разлика бе, че зрителите получиха като бонус множество преследвания с коли и няколко удара в лицето – а това си е доста сериозно предимство в полза на Ортиз.

В седмия филм героинята на Родригез се опитва да се пребори с амнезия – елемент, който е част от почти всеки латиноамерикански сериал. За да открие спомените си, тя решава да избяга. Образът й не присъства в остатъка от филма почти до самия му край, но една сцена най-сетне показва къде точно е отишла.

Накратко, ето какво се случва:

Във филма от 2009 е разкрито, че Лети работи като таен агент. Първо е убита, но в края на Fast 5 става ясно, че е жива. Във Fast & Furious 6 работи с лошите, но в края на филма отново се събира със съпруга си Дом, въпреки амнезията.

И така стигаме до филм номер 7, където Лети бяга, за да открие спомените си, успявайки да се върне на време за големия финал и да каже на Дом, че спомените й са се върнали. Много въпроси след филма останаха без отговор. Къде отиде Лети? Как е върнала спомените си? Дали просто не се е изморила да кара и е искала малко почивка?

The Wall Street Journal публикува изтрита сцена с Отриз, която ще се появи на 12-ти септември на blu-ray –  Furious 7. Във видеото виждаме как обърканата красавица влиза в клиника в Мексико, където започва да връща част от спомените си. Точно чрез тях разбираме, че Gisele, изиграна от новата Wonder WomanGal Gadot, всъщност е жива и е помогнала в опитите Лети да бъде спасена.

Изтритата сцена може да видите тук:

Източник: www.slashfilm.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top