Интимно

Къде в офиса да правим секс?

Местата, където можете да правите секс са толкова, колкото е богато въображение ви и толкова колкото ви позволяват задръжките. Често хората говорят, искат и си представят, че правят секс в офиса. При положение, че прекарваме 8 часа на работното си място, ние го смятаме за втори дом, а какво по-нормално място за секс от дома?!?

Според проучване от май месец тази година, 54% от хората практикуват секс в офиса. Остават обаче и много хора, които все пак не се чувстват удобно да задоволят сексуалните си нужди по време на работа най-вече заради притеснението от липса на уединение. Едни се възбуждат от идеята, че някой може да ги спипа в крачка, но други не го приемат и предпочитат да избегнат тези неловки срещи.

Британци изготвиха проучване за това, кои са най-често използваните и най-удобните места за секс в офиса. Ето и резултатите, които могат да ви вдъхновят или да ви вдъхнат кураж да опитате и вие. Ако се осмелите да правите секс в офиса, това може да ви накара да заобичате и още повече работата си, тъй като ще свързвате работното място с много приятни изживявания.

Всяко от местата си има предимства и недостатъци, затова ще ги представим, разглеждайки и двете страни:

Кухнята

Плюсове: След секс, всеки огладнява, а в кухнята винаги ще намерите нещо, с което да заредите батериите след любовната игра.

Минуси: В никакъв случай няма да е най-приятното нещо на света ако нечий обяд стане част от сексуалните ви приключения. Голото дупе на колежката върху масата за обяд, също на дали би била любимата картинка на  хората, които след това ще използват кухнята по предназначение

Банята/Тоалетната

Плюсове: Хигиената е много важна част от сексуалния ви живот. Можете бързо и лесно да почистите себе си и мястото (никога не се знае какво може да се случи ако се разгорещите повечко)

Минуси: Тоалетната е едно от често посещаваните места в офиса, затова се пригответе за почукване по врата, подвикване да побързате и т.н.

Секс в асансьора

Секс в асансьора

Асансьорът

Плюсове: Тук уединението ви е гарантирано. Натискате бутона „Stop” и докато не дойде аварийната група, можете да изкачвате етажите в своя екстаз многократно.

Минуси: Все пак може да се окажете затворени с часове в тясната кабина, затова ако имате дори малки признаци на клаустрофобия, това не е вашето място.

Бюрото

Плюсове: Това е най-личното ви място в целия офис, а и все пак това е най-често срещаната сцена по филмите, когато става дума за секс на работното място. Всеки си е мечтал с една ръка да събори всички листа и химикалки и да се отдаде на страстна любов.

Минуси: Освен ако нямате секретарка, на която изрично да забраните да влиза който и да е до второ нареждане, тогава можете всеки момент да нахлуят неочаквани гости, за да подпишете някой документ, например.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

To Top