Здраве

Как да изглеждаме по-слаби

Диетите и тренировките винаги са решение, разбира се. Но какво по-приятно от шопинг за отслабване? Когато нямаме излишно време, което да прекарваме във фитнеса и ни е дошло до гуша от диети и лишения ето няколко лесни трика как да изглеждате по слаби само с помощта на облеклото си.

Вземи урок по издължаване
Първо правило е да се отървете от всички туристически дрехи като например: панталони до коляното, големи джобове и безформени поли с неопределена дължина. Съсредоточете се над прави тъмни панталони с дължина почти до глезена, съчетани с високи обувки с остър връх и дълга риза, но не прекалено широка. Що се отнася до полите, набавете си една тип молив до коляното. Не забравяйте елегантния блейзер.

Обувките
Има малък трик, който създава илюзията за по-стройни крака. Това са обувките с дълбоко деколте. Какво значи дълбоко деколте? Това са леко заострените обувки силно изрязани отстрани и отпред, до толкова, че да се задържат на крака. Подобни обувки в телесен цвят са точното попадение за стройна визия.

Черното е безотказен трик
Носенето на този цвят е най-старият трик, но има причина. Черният цвят създава дълга вертикална линия и съответно илюзия за стройна фигура.

Кажи „да“ на дънките с висока талия
Всяка жена трябва да има поне един чифт такива дънки в гардероба си. Носенето им по подходящ начин ще прикрие всяка излишна тлъстинка по тялото ви. Стила на британките не е за препоръчване. Но съчетани с дълга риза или блуза е удар в десетката.

Вертикални райета
Вторият най-стар трик са именно вертикалните райета. Доказано е, че издължават фигурата и винаги са на мода.

Тънките коланчета
Докато дебелите колани за кръста буквално разрязват фигурата ви на две несиметрични половини, тънките модели ни правят едновременно елегантни и слаби, ако са поставени на широка копринена рокля или риза.

Изкуствен тен
Чудите ли се защо лятото винаги изглеждате по-добре. Е, отчасти е заради цвета на кожата. Тенът придава нотка екзотика и освен това допринася за каузата „да изглеждаме по-слаби“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top