Интимно

Как да се държим с бившия?

Когато мъж те зареже, извитваш едно особено чувство за отмъщение. Е, не, че ще тръгнеш да му правиш вуду кукла, но все пак ти се иска по някакъв начин да го накараш да съжалява за това и да разбере какво съкровище е изгубил в твое лице.

Ключът е в това да си деликатна, нежна и самоуверена, за да стигнеш до едно сладко отмъщение. Това ще подейства чудесно на самочувствието ти, без да се налага да нараняваш никого или да правиш лоши неща, които след това да те карат да се чувстваш виновна и некомфортно.

Ето няколко съвета как да стане всичко това!

Усмихвай се!

Колкото и да ти е трудно, винаги се усмихвай! Изглеждай щастлива, макар и в момента да не се чувстваш точно така. Повярвай, ако го направиш, това ще помогне и на теб съвсем скоро да намериш щастието. Ти ще го предизвикаш и усмивката ще стане естествена част от твоето ежедневие. Ако изглеждаш щастлива, това със сигурност ще привлече вниманието на бившия и ще го озадачи.

Не бъди груба!

Много е важно да се държиш на ниво! Скандалите на публично място определено не са добро решение в подобна ситуация, точно обратното. Не го подминавай демонстративно, когато се засечете някъде, а го поздрави учтиво, макар и да ти се иска да му лиснеш чаша вода в лицето. Бъди мила и любезна, това ще ти даде голямо преимущество и определено ще го вкараш в размисли.

Общувай с други мъже!

Ревността може да бъде и голямо оръжие. Не подценявай силата на мъжката ревност. Недей да стоиш встрани от другите мъже, напротив, общувай. Покажи, че не си се затворила в себе си, за да се самосъжлавяш. Ти си готова за всичко ново, което ти е приготвила съдбата. Бъди отворена и комуникирай с хората. Освен, че ще накараш бившия да ревнува, самата ти ще се чувстваш много по-добре.

Винаги изглеждай добре!

Отиди на фризьор, на маникюр, купи си нещо ново. Заслужаваш го! Бъди красива, направи някаква промяна и смело продължавай напред. Ще се почувстваш уверена и секси. Освен това, ако случайно срещнеш бившия някъде, никак няма да е добре да си си вързала косата небрежно, да си облякла най-раздърпаната фанелка и да изглеждаш отчаяна и обезкуражена.

Бъди недостъпна!

Ако той се обади или ти пише, за да разбере как си и т.н., не отговаряй веднага. Изчакай, ако имаш търпение, дори дни. Той трябва да разбере, че вече не си постоянно на негово разположение.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top