ЗВЕЗДИ

Как изглеждат артистите от сериала „Алф“ през 2015

Всичко започна на 22 септември 1986 г., когато Алф се разбива със своя космически кораб в гаража на семейство Танер – олицетворение на обикновеното американско четиричленно семейство от средната класа.

Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (1) Глава на семейството е чиновникът Уили, съпругата му Кейт е домакиня, а децата им са по-голямата Лин и по-малкият Брайън. Домашен любимец на семейството е котаракът Лъки. Главният герой се казва Гордън Шамуей и е дребен извънземен, който получава прякора Алф (от английски: A.L.F., или Alien Life Form, което означава "извънземна форма на живот"). Той е роден на 28 октомври 1756 г. в долната източна част на планетата Мелмак. Тази планета се намирала на шест парсека (или на близо 20 светлинни години) разстояние от звездния свръхкуп Хидра-Кентавър и имала зелено небе, синя трева и лилаво слънце.

Глава на семейството е чиновникът Уили, съпругата му Кейт е домакиня, а децата им са по-голямата Лин и по-малкият Брайън. Домашен любимец на семейството е котаракът Лъки. Главният герой се казва Гордън Шамуей и е дребен извънземен, който получава прякора Алф (от английски: A.L.F., или Alien Life Form, което означава „извънземна форма на живот“). Той е роден на 28 октомври 1756 г. в долната източна част на планетата Мелмак. Тази планета се намирала на шест парсека (или на близо 20 светлинни години) разстояние от звездния свръхкуп Хидра-Кентавър и имала зелено небе, синя трева и лилаво слънце.

Макс Райт – Уили Танер
Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (6)

Ан Шедийн – Кейт Танер
Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (4)

Андреа Елсън – Лин Танер
Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (5)

Бенджи Грегъри – Брайън Танер
Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (3)

Мичу Месарос – Алф
Как изглеждат артистите от сериала Алф през 2015 - Magazine (7)

2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top