ЗВЕЗДИ

Как се промениха героите от сериала „Малкълм“

Това беше един от най-големите телевизионни сериала от началото на двехилядната година.

Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (2)

От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой – Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Джейн Качмарек – Лоис
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (4) От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Брайън Кранстън – Хел
Как се промениха героите от сериала - Magazine (6) От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Кристофър Мастерсън – Френсис
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (5) От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Джъстин Бърфилд – Рийз
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (8)

Франки Мюниц – Малкълм
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (10)

Ерик Пер Съливън – Дюи
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (12)

Крейг Ламар Тейлър – Стийви
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (13)

Дейвид Антъни Хигинс – Крейг
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (9) От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Еми Колигадо – Пиама
Как се промениха героите от сериала От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя. - Magazine (11)

Таня Реймонд – Синтия
Как се промениха героите от сериала Малкълм - Magazine (3) От 2000 г. до 2006 г. светът бе благословен със ситкома, който показа забавната част на едно средностатистическо американско семейство. Сериалът се различава от много други с това, че главният герой - Малкълм разчупва стената между сцената и публиката и говори директно на зрителя.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top