Интимно

Какво е мастурбация? Интересни факти.

Мммм мастурбация! Да, това прекрасно изживяване, което винаги завършва с успех. Да мастурбираш означава да познаваш и да обичаш себе си. Това прекрасно свещенодействие съществува откакто свят светува и се практикува със същия интерес и желание, и в днешно време.

Самозадоволяването позволява на човек да стигне до най-интимните и дълбоки свои…желания. Няма притеснение, няма задръжки, само удоволствие.

Да не кажа голяма дума, но мастурбацията си е направо задължителна! Всеки човек дължи на себе си това изключително удоволствие, което само той може да си достави. Гарантиран, егоистичен и незабравим оргазъм. Подарявайте си това страхотно усещане с повод и без повод.

Няма инструкции за мастурбиране, но пък има факти за мастурбацията, които днес искаме да споделим с вас.

4 на всеки 10 жени предпочитат мастурбацията пред секс с партньор. Момчета, не се обиждайте, просто много от вас все още не знаят коя дупка за какво служи, а жените също имаме нужда от оргазми…и то колкото повече, толкова по-добре.

Изследвания сочат, че 22% от жените и 40% от мъжете мастурбират всеки ден. За веднъж седмично потвърждават 48% от жените и 55% от мъжете. Без да сме учени и без да сме провеждали проучвания, смятаме, че процентите са повече и за двата пола. По необясними причини, хората все още изпитват известни притеснения и рядко са склонни да признават за интимните моменти сами със себе си.

Около 12 минути гледане на порно филм е необходимо на хората, за да се възбудят и да преминат към действие.

Една малко стряскаща статистика сочи, че 55% от жените и 12% от силния пол използват вибратори. Макар и да се досещаме, по-скоро не искаме да знаем какво точно правят вторите с техните секс играчки.

И в края на тази статия, бихме искали да споделим един сериозен факт. Учени са направили връзка между мастурбацията и здравето на хората. Тя намалява риска от рак на шийката на матката при жените и от рак на простатата при мъжете.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top