Интимно

Какво възбужда мъжете?

Въпреки че мъжете почти винаги са готови за секс ( като „почти“ го пишем за благозвучие), е възбуждащо ако жената предприеме някои по-различни и интересни тактики, за да го предразположи.

Определено в случая не говорим за повече грим, причеса или някое засукано тоалетче…ето какво имаме предвид:

Бъдете естествени

Дами, за мъжете е важно да не се стреснат сутрин като се събудите до тях. Какво имаме предвид ли? Ами…СВАЛЯЙТЕ СИ ГРИМА ВЕЧЕР!!! Всеки би се изплашил ако Гарванът му каже добро утро. Мъжете винаги са казвали, че предпочитат естествената красота на жените. Защо не ги слушаме? Моят баща казва дори, че най-лесно се преценява дали една жена ти харесва, когато я видиш да излиза от морето – естествена, чиста и неподправена.

Мръсни разговори

Мда…всички знаем, че мъжете смятат, че повечето жени говорят прекалено много, но когато стане дума за секс демонстрират повече разбиране към тази женска черта. Опитайте да му разкажете какви са намеренията ви към него. Споделете какво и как ще му направите довечера. Това ще му държи влага и когато дойде сюблимният момент, тогава ще берете плодовете на дързостта си. Разговорите за секс определено възбуждат и настройват хората.

Секс навсякъде и по всяко време

Всяко непредвидено действие е точно в десетката. Всеки обича неочаквания секс. Винаги е време за секс, мястото и часът не са от значение. Сутрин рано, вечер късно, в тоалетната на бара, на стълбището в блока…където и когато ви се прииска. Ако вместо „добро утро“ мъжете ви получат една свирка, денят им ще бъде повече от прекрасен и те ще са ви повече от благодарни.

Игра на лов

Момичета, проявете дързост. Вие сте ловецът, а мъжа е плячката. Забавлявайте се с него…подгответе го…възбудете го…и след това нападайте. Тръпката в лова е не толкова финалният изстрел, колкото приключението, което води до него. Така че не бързайте, а се насладете на играта. И на двамата ще ви хареса.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top