НОВИНИ

Кание Уест кандидатства за Американ Айдъл (видео)

Това е невероятно! Кание Уест изненада всички, като се появи кастинга на „Америкън Айдъл“.

Кание Уест кандидатства за Американ Айдъл (видео) - Magazine (1) Трябваше да се предположи, че Кание ще участва с "Gold Digger" за изненадващото си участие. Рапъра се появи на кастингите за шоуто в Сан Франциско и може да се каже, че обра всички аплодисменти, особено тези на Дженифър Лопез поради факта, че я споменава в песента си. Кание обича да изненадва феновете си с постъпките си, това постигна за пореден път, когато се появи на кастинга за таланти. Уест се забавляваше доста по време на прослушването си, което си пролича по голямата му усмивка, която не слезе от лицето му през цялото време.

Трябваше да се предположи, че Кание ще участва с „Gold Digger“ за изненадващото си участие. Рапъра се появи на кастингите за шоуто в Сан Франциско и може да се каже, че обра всички аплодисменти, особено тези на Дженифър Лопез поради факта, че я споменава в песента си.
Кание обича да изненадва феновете си с постъпките си, това постигна за пореден път, когато се появи на кастинга за таланти. Уест се забавляваше доста по време на прослушването си, което си пролича по голямата му усмивка, която не слезе от лицето му през цялото време.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top