ЗВЕЗДИ

Кание Уест водещ на наградите Оскар 2016!

Ако Крис Рок бойкотира наградите Оскар 2016, Кание Уест е готов да се намеси и да разклати церемонията по награждаването…

Кание Уест водещ на наградите Оскар 2016 - Magazine (3)

Кание Уест добави нова цел в списъка си. След като заяви, че ще се кандидатира за президент през 2020 година, днес стана известно, че рапъра иска да бъде домакин на наградите на Академията. Той дори иска и да напраги жена си Ким Кардашян, въпреки че тя дори не е актриса!

Кание Уест водещ на наградите Оскар 2016 - Magazine (2)

„Кание има огромно желание да води церемонията, ако Крис Рок бойкотира наградите, Кание е готов! Уест ще преобърне цялата вечер с главата надолу. Спомняте ли си момента, когато срина вечерта на Тейлър Суифт, това бе епично и все още нищо не сте видели от Кание,“ – разказа близък на звездата пред Hollywood Life.
„Никой, който е номиниран няма да получи награда, ако той е домакин. Кание каза на Ким, че ако той бе домакин на това шоу, той ще дава наградите на тези, които самият той смята, че трябва да ги поличат… Това по скоро би били – „Наградите на Академията на Кание“ и ще бъде най-гледаното шоу в историята,“ допълва вътрешният човек на Hollywood life.

Кание Уест водещ на наградите Оскар 2016 - Magazine (5)

Без съмнения това шоу ще направи рекорди с рейтингите, но не сигурно дали от „Motion Picture“ ще позволят това да се случи.
„Уест каза пред Ким, че дори ще добави нова категория – Най-добра актриса в телевизионно риалити шоу. И разбира се, че ще даде наградата на Ким, защото той чувства, че тя трябва да я спечели!

Кание Уест водещ на наградите Оскар 2016 - Magazine (4)

Източник Hollywood Life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top