НОВИНИ

Кание Уест иска Амбър Роуз да моли за прошка Ким Кардашян

За да може Кание Уест да прости всичко, което Амбър Роуз е казала по негов адрес, рапъра иска русокосата манекенка лично да помоли за прошка съпругата му Ким Кардашян, сподели пред Hollywood Life източник, близък до рап иконата.Кание Уест иска Амбър Роуз да моли за прошка Ким Кардашян - Magazine.bg 2
След години на обиди и скандали Амбър Роуз прости за всичко на Уиз Калифа и Кание Уест по време на организираното от нея шествие #SlutWalk. Уиз Калифа също й прости дори има слухове, че двамата са се събрани, НО изглежда, че Кание не може да се разчуства от сълзи.
Кание Уест иска Амбър Роуз да моли за прошка Ким Кардашян - Magazine.bg 3
„Той е разбрал за извинението й, но въпреки това не мисли, че е искрено. Как може да се извиниш на мъж, когато майка ти продължава да го унижава? Амбър е доста глупава ако си мисли, че Уест й съчуства или, че и вярва на публичното извинение украсено с няколко сълзи. Той не Уиз! И не се впечатлява на фалшивата й искреност“. – сподели източника на Hollywood life.
Кание Уест иска Амбър Роуз да моли за прошка Ким Кардашян - Magazine.bg 4
„Амбър трябва да направи повече от това. Ако тя иска да впечатли Кание трябва да направи две неща. Първо, по абсолютно никакъв начин не трябва да обижда или да показва него и Ким в лоша светлина в книга й „Как да станеш лоша кучка“. Второ, тя трябва да падне на колене пред Ким и да помоли „първата“ дама за прошка. Трябва да се извини на Ким, за всяка една лоша дума, която някога е казала по неин адрес. И може би тогава ще види отново добрата страна на Кание Уест“ добави източника.
Кание Уест иска Амбър Роуз да моли за прошка Ким Кардашян - Magazine.bg 6

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top