НОВИНИ

Кание Уест взриви модната индустрия – „Дискриминиран съм, защото не съм гей“!

Кание Уест се нахвърля върху модната индустрия, защото той си мисли, че е дискриминиран. Все пак не е, защото е черен – според него той е жертва на дискриминация, защото не е гей.

Кание Уест взриви модната индустрия - "Дискриминиран съм, защото не съм гей"! - Magazine.bg "Имам чувството, че съм дискриминиран в модните среди, защото просто не съм гей" сподели Кание по време на двучасово живо интервю с SHOWstudio на 06 октомври. "В музикалната индустрия определено ще Ви дискриминират ако сте гей. Иска се огромен талант, за да не обръщат хората внимание на това, че си гей. Всички си помислиха това, когато Франк Оушън обяви, че това ще бъде лошо за кариерата му. Но си мисля, че да говорим за него е вече клише, но факт е, че той взриви всички с таланта си. Хората, които нарушават стереотипите пишат история."

Е, това е нещо, което не чувате всеки ден. Рапъра / моден дизайнер мисли, че хетеросексуалността е основна пречка за навлизането му в модната индустрия.
„Имам чувството, че съм дискриминиран в модните среди, защото просто не съм гей“ сподели Кание по време на двучасово живо интервю с SHOWstudio на 06 октомври. „В музикалната индустрия определено ще Ви дискриминират ако сте гей. Иска се огромен талант, за да не обръщат хората внимание на това, че си гей. Всички си помислиха това, когато Франк Оушън обяви, че това ще бъде лошо за кариерата му. Но си мисля, че да говорим за него е вече клише, но факт е, че той взриви всички с таланта си. Хората, които нарушават стереотипите пишат история.“
Така че, по същество, Кание мисли, че е пионер в модната индустрия, защото той е хетеросексуален.

Цялото интервю на Кание Уест.

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top