ЗВЕЗДИ

Килограми или кариера за Кристина Агилера

Кристина Агилера е един от поп идолите на поколения по целия свят. В музикалната си кариера тя премина през множество трансформации и експерименти. Музикалните й провокации в повечето случаи бяха приемани позитивно и публиката реагираше с огромна любов към изпълнителката. Красивата блондинка обаче претърпя и един много неуспешен експеримент. Физическото й преобразяване породи повече критики от всички провокации, които е предприемала бунтарката през годините.

Относно натрупаните килограми светът беше жесток към певицата. Стереотипите бяха потвърдени на 100%, докато Кристина пълнееше с годините. Това бе и една от най-коментираните светски теми. За няколко години тя успя да натрупа солидно количество килограми, които се отразиха пагубно на кариерата и популярността й.

Борбата с килограмите никога във времето не е била сред най-важните битки в живота на хората. Диетите са фикс идея за по-голямата част от обществото. Дебели или слаби това се превръща в един от вечните въпроси.

Кристина отново във форма на Американските музикални награди

Кристина отново във форма на Американските музикални награди

 

Кристина Агилера очевидно успя да си отговори на този въпрос, тъй като от много слаба, премина през различни етапи, докато стигне до доста дебела. Сега обаче, в името на суетата и красотата, която хората са свикнали да виждат у изпълнителката, тя почти възстанови предишната си „перфектна“ фигура. Тя демонстрира своите нови изваяни форми в новото си видео Say something, което още е в процес на заснемане. Агилера се е върнала в своята изкусителна обвивка и предизвикателно тяло, изглеждайки по-красива и секси от всякога, твърдят нейни почитатели.

Когато си известен трябва да се съобразяваш до голяма степен с общественото мнение и критика. Кристина Агилера доказа, че трансформацията на тялото не е толкова сложен процес. Тя обличаше нова кожа постоянно и провокираше. Доказа обаче и, че хората не са готови за такива проблеми те искат да виждат любимите си звезди в образа на перфектността и пиадестала, на който са ги издигнали.

Само преди няколко дни Кристина Агилера разходи новите си перфектно изваяни крака по червения килим по време на връчването на Американските музикални награди.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top