НОВИНИ

Ким Кардашян разкри името на сина си!

Да живее Сейнт Уест!

SAINT WEST

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ким и Кание обявиха официално името на малкият си принц. Семейство Уест бяха изключително потайни за името на сина си, но вече разбиха мълчанието и споделиха, че „Малкия Мъж“ – както наричаха до вчера новия член на семейството е вече официално – Сейнт Уест!
Източник на Hollywood Life приближен до семейство Уест споделя, че младите родители са се двоумяли между две имена преди да се роди бебето – Сейнт и Ледженд.

Ким Кардашян разкри името на сина си! - Magazine (2)

„Кание и Ким са се спрели основно на две имена Ледженд и Сейнт, но все още не са решили кое от двете да бъде. Те искат първо да се роди бебето и тогава ще вземат това решение. Най-важното за сега е бебето да се роди живо и здраво, Ким също да е наред, а името ще си дойде.“ Това сподели близък на семейството дни преди да се роди мъжката рожба на Уест.

Ким Кардашян разкри името на сина си!

И дойде момента, който мнозина чакаха, а именно момента, в който Ким и Кание разкриха името на второто си бебче. Ким е решила да не пази тайна от феновете и обяви името на новороденото си бебе. Изглежда, че тя и Кание са избрали име, което е далеч от очакванията. Чудим се как ли ще реагира дъщеричката им Норт, когато ще трябва да се обръща към брат си, като към светия.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top