ЛАЙФСТАИЛ

Класически холивудски стил – отново на мода!

Ако обичате 60-те, тяхното обаяние и стил, класическите Холивудски продукции и вечните филмови музи, то този сезон Ви дава възможност да се потопите в света на Groovy модата. Класическият Холивудски стил е отново на мода!

Всяка жена мечтае да бъде героиня в някой стар, класически филм от зората на Холивудската ера. Класическият холивудски стил не е просто остаряла мода, той е идея, изявление. Изявлението на една модерна, стилна, но и силна жена. Жена, която не се страхува да бъде различна.

Кои класически холивудски тенденции са отново на мода и кои са елементите, които всяка дама трябва да има в гардероба си?

Грамадните обеци

Класически холивудски стил – отново на мода! - Magazine (2)

Модната икона на цяло едно поколение – Twiggy, не става известна само заради изразителните си очи и късата момчешка прическа. Освен правите кройки и твърде широките за телосложението й дрехи, неразделна част от стила на моделката са гигантските обеци. Така че се зареди с няколко модела големи, крещящи модела и не се притеснявай да ги разхождаш всекидневно по улиците.

Графичната рокля

Класически холивудски стил – отново на мода! - Magazine (4)

Задължително за гардероба на всяка дама този сезон е роклята с графични геометрични елементи. За да се засили ефектът от принта, кройките са изчистени и прави. Всичко, което трябва да добавиш, са един чифт страхотни обувки!

Без деколтета!

Класически холивудски стил – отново на мода! - Magazine (1)

Ако сте от дамите, които обичат да показва прелести, то ще бъдете разочаровани – колекциите този сезон няма да ви дадат тази възможност. В типичен Хепбърн стил, на мода се връщат деколтета с висока яка.

Предлагаме ти няколко визии, които можеш да подготвиш за есента!

Класически холивудски стил – отново на мода! - Magazine (6) Класически холивудски стил – отново на мода! - Magazine (5)

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top