НОВИНИ

Коби Брайънт се пенсионира след 20 години в НБА.

Това ще е последния сезон на Коби в НБА, след като той написа официално писмо до най-голямата си любов баскетбола.

Коби Брайънт се пенсионира след 20 години в НБА - Magazine.bg

Коби Брайънт, сподели, че сезон 2015-16 ще бъде последният сезон, в който ще облече екипа на Лейкърс. В „любовно“ писмо публикувано в „The Players’ Tribune“, звездата написа следното:

„Скъпи баскетбол,
от момента, в който започнах да обувам чорапите на баща си и да стрелям въображаеми победни стрелби в „Great Western Forum“, знаех, че едно нещо е истинско:

Влюбих се в теб.

Една обич толкова дълбока, че ти дадох всичко – от ума и тялото до сърцето и душата си.

Като шест-годишно дете, дълбоко влюбено в теб, не виждах края на тунела. Виждах само себе си, тичащ навън.

И така – тичах. Тичах нагоре-надолу по всяко игрище и след всяка топка. Заради теб. Ти поиска моят хъс, аз ти дадох сърцето си, защото то просто искаше да даде повече.

Играх, въпреки потта и всяка болка, не заради предизвикателството, а защото ТИ ме викаше. Направих всичко за теб, защото това правиш, когато някой те кара да се почувстваш толкова жив, колкото ме караше да бъда ти.

Ти даде на едно шест-годишно момче неговата Езерняшка мечта и поради това аз ще те обичам винаги. Но не мога да те обичам така обсебващо още дълго. Този сезон е всичко, което все още мога да дам. Моето сърце може да поеме ударите, умът може да понесе трудностите, но тялото ми знае, че е време да каже сбогом.

И това е ОК. Готов съм да те пусна. Искам сега да го знаеш, за да можем и двамата да се насладим на всеки момент, който ни е останал заедно. На хубавото и лошото. Дали сме си толкова много, всичко, което имаме.

И двамата знаем, без значение какво ще правя след това, че винаги ще бъда твоето дете. С опънати чорапи, кошче за боклук в ъгъла, 5 секунди на часовника, с топката в ръцете си. 5 … 4… 3… 2… 1″

Ще те обичам винаги,

Коби

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top