НОВИНИ

Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки)

Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и останалата част екипа на „Fast 8“ са вече в Исландия и снимат. Вижте част от автомобилите, които ще участват във филма.

Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (3)

Това е съдържанието на първите автовози пристигнали на пристанището. Благодарение на сайта „Jalopnik“, всички фенове на сагата ще могат по-рано да се запознаят с колите, които ще участват в новата част – Fast 8. Това което се вижда на пръв поглед е, че отново има огромно разнообразие в автопарка. Ламборджини Мурселаго, Субару Импреза, няколко тунинговани до неузнаваемост автомобила, бронирани камиони, верижна техника и голф количка.

Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (14) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (13) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (12) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (11) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (10) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (9) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (8) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (7) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (6) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (5) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (4) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (3) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (2) Колите за Бързи и Яростни 8 (снимки) (1)

 

Източник: jalopnik.com

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top