НОВИНИ

Крис Браун, определено е над нещата

Крис Браун, приключи с Каручи Тран.

Крис Браун, определено е над нещата - Magazine (2) Крис Браун, не е лицемер. Той учи дъщеря си, как да споделя играчките си с други и сега той прави същото, но с жените си! И затова, Браун, може би не го е грижа, че бившата му Каручи Тран е засичана с Дрейк. Ясно е, че Каручи не е играчка, но доколкото засяга Браун - той я споделя.

Певецът вече не се интересува от бившата си. Всъщност той не се интересува дали тя излиза с други холивудски мъже, включително и Дрейк.
Крис, не е лицемер. Той учи дъщеря си, как да споделя играчките си с други и сега той прави същото, но с жените си! И затова, Браун, може би не го е грижа, че бившата му Каручи Тран е засичана с Дрейк. Ясно е, че Каручи не е играчка, но доколкото засяга Браун – той я споделя.
Имало едно време, когато Крис се интересуваше и грижеше за актрисата/модел. Но младият татко е затворил вече тази страница.

Крис Браун, определено е над нещата - Magazine (3) Приближен на Крис Браун споделя преди Hollywood Life, че певеца вече е забравил модела: "Той вече не мисли за нея. Да прави, каквото си иска с когото си иска. Това е нейна работа. Крис, няма абсолютно никакви чувства към нея вече. Когато става въпрос за жени, той мисли само за дъщеря си."

Приближен на Крис споделя преди Hollywood Life, че певеца вече е забравил модела: „Той вече не мисли за нея. Да прави, каквото си иска с когото си иска. Това е нейна работа. Крис, няма абсолютно никакви чувства към нея вече. Когато става въпрос за жени, той мисли само за дъщеря си.“
Въпроса, който всички си задават е: Дрейк винаги ли ще излиза с бившите на Крис Браун?

Източник: Hollywood life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top