НОВИНИ

Леброн Джеймс започна работа и в пицария (видео)

Леброн Джеймс очевидно е човек на практиката.

 

lebron pizza (2)

Докато някои инвеститори имат щастието да инвестират в някоя компания и после просто да чакат парите им да завалят, Леброн наскоро започна работа в пицарията Blaze в Лос Анджелис и обслужваше клиентите под фалшивото име „Рон”.
В нова реклама за веригата от 105 заведения, „Рон” се шегува с клиентите, докато те наблюдават как двуметровата баскетболна звезда помага за приготвянето на пиците със странното усещане за дежа вю.

lebron pizza (3)

Служителите на Blaze били повече от щастливи да участват в играта, като един от тях дори се пошегува с Леброн – „Все му повтарям, че трябва да се пробва в баскетбола.”
Докато повечето известни личности се чувстват не на място и доста странно пред камерите, Джеймс изненадва с комедийните си умения – които той вече доказа и в наскоро излезлия комедиен филм „Тотал щета”, в който участва и новоизгрялата звезда Ейми Шумър. Всичко това го прави идеалния човек за тази реклама. Още по-интригуващо е, че Джеймс има дял в компанията от самото й създаване.

lebron pizza (4)

Леброн Джеймс е първия инвеститор, който влага парите си в пицарията през 2012 г., като държи правата за франчайз в Маями и Чикаго. Миналия октомври баскетболистът отхвърли сделка с МакДоналдс.

lebron pizza (5)

„Този му ход съответства на запазената марка на Леброн и навика му да помага на компании да пораснат по-бързо като техен акционер,” споделя бизнес мениджърът на Джеймс Маверик Картър.

Леброн Джеймс започна работа и в пицария (видео) - Magazine.bg

Рекламата с Леброн Джеймс е част от маркетингова кампания, чиято цел е да направи Blaze най-голямото име в бизнеса за бързо хранене.
„Не просто Chipotle с 1 800 обекта. Кой ще се превърне в Starbucks на бързото хранене? Разсъждаването на хората скоро ще се промени и те ще започнат да мислят отвъд Chipotle,” заявява съоснователят на компанията Рик Уетцел още миналия април.

Източник: Business Insider

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top