ЛАЙФСТАИЛ

Ленд Ровър с високопроходим кабриолет през 2016 (видео)

Ленд Ровър работят над кабрио версия на един от най-предпочитаните си джипове.

Новия джип ще дебютира след месец на международното автоизложение в Лос Анджелис. Ленд Ровър споделят, че новата версия на "Evoque" ще бъде най-високопроходимия кабриолет в света. Все още няма официални кадри на джипа, както и характеристики. Ленд Ровър с високопроходим кабриолет през 2016 - Magazine.bg (3) Новия джип ще дебютира след месец на международното автоизложение в Лос Анджелис. Ленд Ровър споделят, че новата версия на "Evoque" ще бъде най-високопроходимия кабриолет в света. Все още няма официални кадри на джипа, както и характеристики. От британската компания пуснаха видео в което се вижда как инженерите тестват новия автомобил на всякакви терени.

Новия джип ще дебютира след месец на международното автоизложение в Лос Анджелис. Ленд Ровър споделят, че новата версия на „Evoque“ ще бъде най-високопроходимия кабриолет в света. Все още няма официални кадри на джипа, както и характеристики. От британската компания пуснаха видео в което се вижда как инженерите тестват новия автомобил на всякакви терени.

Ленд Ровър с високопроходим кабриолет през 2016 - Magazine.bg (2) "Evoque" ще бъде най-високопроходимия кабриолет в света. Все още няма официални кадри на джипа, както и характеристики. От британската компания пуснаха видео в което се вижда как инженерите тестват новия автомобил на всякакви терени.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top