НОВИНИ

Леонардо ди Каприо ще снима филм за Фолксваген

Скандалът с дизеловите двигатели на Фолксваген още не е отшумял, а от Холивуд вече търсят възможност да направят филм за него.

Леонардо ди Каприо ще снима филм за Фолксваген - Magazine (2) Парамаунт Пикчерс и продуцентска компания на Леонардо ди Каприо - "Апиан Уей" са закупили правата за екранизиране на все още незаписаната книга на журналиста от "Ню Йорк таймс" Джак Юинг. Миналия месец немският автомобилопроизводител призна, че е манипулирал резултатите от тестовете за вредни емисии на дизеловите си автомобили. изпълнителният директор на Фолксваген Мартин Винтеркорн подаде оставка след избухването на скандала, като заяви, че не е бил наясно с обвиненията от негова страна. Ди Каприо, който е активен природозащитник, ще бъде продуцент на проекта, но все още не е потвърдил дали ще играе.

Парамаунт Пикчерс и продуцентска компания на Леонардо ди Каприо – „Апиан Уей“ са закупили правата за екранизиране на все още незаписаната книга на журналиста от „Ню Йорк таймс“ Джак Юинг.
Миналия месец немският автомобилопроизводител призна, че е манипулирал резултатите от тестовете за вредни емисии на дизеловите си автомобили. изпълнителният директор на Фолксваген Мартин Винтеркорн подаде оставка след избухването на скандала, като заяви, че не е бил наясно с обвиненията от негова страна.
Ди Каприо, който е активен природозащитник, ще бъде продуцент на проекта, но все още не е потвърдил дали ще играе.

Източник: www.foxnews.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top