НОВИНИ

Лил Уейн, хвърля микрофон и си тръгва от участие (видео)

Рапърът си тръгна от сцената хвърляйки микрофона си по време на участието си на Седмицата на модата в Милано.

waynemic (2)

Лил Уейн разочарова феновете си в Италия! Или феновете разочароваха Лил Уейн! Рап изпълнителят бе поканен да забавлява публиката по време на ревюто на Филип Плейн на Седмицата на модата в Милано. В един момент, рапърът извика на всички да си вдигнат ръцете нагоре – и с изключение на около една шепа хора от публиката, никой друг не го послуша.

waynemic (3)

Не е ясно дали е имало някакъв вид езикова бариера или хората посетили събитието просто не са били фенове на изпълнителя… можем да кажем, че истината е някъде по-средата. Въпреки всичко рапъра се ядоса, хвърли си микрофона и си тръгна.
Лил Уейн … той не е за всеки.

waynemic (1)2

Представител на Лил Уейн разказа пред TMZ, че рапърът не си е тръгнал от сцената, заради публиката, а поради технически проблеми с неговия микрофон. В допълнение „за протокола“… всички билети за участието на Уейн са били разпродадени.

Източник: TMZ

1 Коментар

1 Коментар

  1. Riko S

    10/06/2016 at 14:52

    Много жалка постъпка от страна на Лил Уейн. Тъпо е, когато звездите се самозабравят и станат адски чувствителни и тънкообидни. Все пак, да те поканят да пееш на Седмица на модата в Милано си е голяма работа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top