ЛАЙФСТАИЛ

Луди, луди женски години

Жените обичат да прескачат границите, понякога, особено когато са в женска компания. Били ли сте страничен наблюдател на моминско парти или на купон на жени? Ооо това е като лава, изригваща от вулкан и изпепеляваща всичко.

 

womanhood (2)

Идва един ден, обаче, в който идват семейство, деца и всички прекрасни неща на живота и купоните остават назад и тези луди, луди години също.
Но нека си припомним какво беше……..

Спомняте ли си за моментите, в който сте бягали разплакани към най – добрата си приятелка, за да и споделите болката си, а 5 минути след това сте се смяли неoбуздано и сте забравили за причината, поради която ревете?
А за моментите, в който се подготвяхте за дискотека, задружно, сещате ли се? Този ентусиазъм да се гримирате, да облечете най- секси тоалета и размяната на дрехи между приятелки е толкова страхотен.

womanhood (3)

Обсъждането на мъжете е един от най – забавните моменти. Всички подробности, като с какви боксерки е бил на първата среща, как сте се притеснявали и как Ви е нарекъл „пате“ за бога. Колко женски смях предизвиква тази тема, помните ли?
А обсъждането на онази със старомодните обувки и обърнатите джуки, това е върховен момент. Смехът е толкова силен, че падахме зад масите. А, не дай боже, въпросната дама да тръгне към „твоето момче“ тогава всички приятелки се превръщат в лъвици заедно с теб и тежко и горко на осмелилата се да докосне твоето.
А обикаляли ли сте с кола, безцелно, група момичета? Висока музика, смях и обсъждане на най-абсурдните неща. И погледите на всички мъже, който се залисват по гледката на 5 момичета в една кола.
Колко луди неща сте правили в миналото си? То няма да се върне, но спомена си е Ваш за цял живот. Върнете се в тези луди, луди женски години и се смейте така, както тогава. И живейте, така че утре да се усмихвате със спомена за вчера!

womanhood (4)

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top