ЗВЕЗДИ

Мъжете на Риана

2007: Шая Лабъф
Мъжете на Риана - Magazine (9)
Те никога не са били на 100% двойка, през 2009 Лабъф разкрива за Playboy, че той се е срещал с Риана през 2007. Но никога просто не минавали към следващото ниво… каквото и да означава това!
Една единствена среща, която не събудила страстта между двамата, и всичко спира до там.

2008-2009: Крис Браун
Мъжете на Риана - Magazine (10)
Макар Крис и Риана да се познават от 2005 те са само приятели! Началото на техните по-близки взаимоотношения е през 2008.
Но днес, всички ние знаем, за тяхната млада, бурна и луда любов, но за жалост знаем и за развръзката й! След скандал между двамата през 2009 година напрежението в Крис Браун ескалира и той се саморазправя с Риана, оставяйки и с физически и психически наранена.

2009: Дрейк
Мъжете на Риана - Magazine (1)
Слуховете за срещите между Риана и Дрейк виреят от години. По време на интервю Риана споделя, че е с Дрейк е имало моменти на „романтика“. Но за жалост е било в неподходящо време.
„Да бях привличана от Дрейк, но мисля, че беше каквото беше… Ние не искахме да продължаваме по-нататък. Той беше в една наистина крехка ситуация от живота си, така че аз просто не исках да стане твърде сериозно, и да съжаляваме.“
Дрейк също сподели в кратко интервю за The New York Times. Споделяйки, че се е чувствал като „пешка“.

2010: Мат Кемп
Мъжете на Риана - Magazine (8)
Риана и бейзболната звезда Мат Кемп не успяха да направят и година заедно, но това беше най-публичната връзка на певицата. Двойката не се страхуваше да се появява заедно на публични събития, Риана дори говореше напълно спокойно по време на интервюта за взаимоотношенията си.
„Имам приятел. Толкова съм щастлива . Чувствам се наистина комфортно, и е толкова лесно.“ списание Elle 2010 година.

2015: Леонардо ди Каприо
Мъжете на Риана - Magazine (6)
Носят се слухове, от по-рано тази година, че на 27-ми рожден ден на Риана имението на Playboy двамата са показвали особена близост.
Но дали е било просто флирт или по-сериозна връзка между двете знаменитости, на този етап света няма може да узнае, поради факта, че и двете страни отказват коментар.

2015: Травис Скот
Мъжете на Риана - Magazine (7)
Съобщава се, че Риана и рапъра са били забелязани да прегръщат един на друг по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, но все още не може да се каже дали имат афера, или са просто добри приятели от кампанията, която заедно направиха за Puma.
Времето ще покаже.

Източник: www.billboard.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top