НОВИНИ

Марая Кери – Сгодена съм

Марая Кери има чисто ново бижу – масивен годежен пръстен, благодарение на гаджето й Джеймс Пакър, който е задал правилният въпрос в правилното време и Марая просто е казала – Да!

Марая Кери - Сгодена съм - Magazine (3)

Всичко се е случило в Ню Йорк, където Пакър тайно събрал на вечеря близки приятели на певицата, за да може да коленичи и да й предложи пред най-специалните й хора в живота.
Кери и Паркър излизат заедно от юни 2015 година, но връзката им се развива много бързо. Връзката им разцъфтя няколко месеца, след като Кери се развежда със втория си бивш съпруг Ник Кенън, който е и баща на две й деца.

Марая Кери - Сгодена съм - Magazine (7)

Преди Кенън, Марая е била женена още веднъж за музикалният магнат Томи Мотола… така че това ще бъде трети брак за певицата.

Марая Кери - Сгодена съм - Magazine (6)

Що се отнася до Пакър той също е бил женен два пъти и има 3 деца. Пакър е четвъртият най-богат човек в Австралия, благодарение на комбинацията от семейните си пари и голям успех в недвижими имоти, казина и други предприемачески дейности.

Марая Кери - Сгодена съм - Magazine (5)

Що се отнася до сватбата, все още няма информация за това събитие, но с темпото на двойката най-вероятно ще се случи през 2016.

Източник: TMZ

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top