НОВИНИ

Мистър Бийн обикаля Лондон на фотьойл върху покрива на Мини Купъра си

Във видео, споделено в YouTube, обичаният от милиони образ на Rowan Atkinson минава през парка St. James и се подслажда със сладолед. След това, за да бъде в крак с модата на 21-ви век, решава да си направи селфи пред Лондонското око. Пътешествието му по улиците на Лондон продължава с посещение на Бъкингамския дворец, където позира за снимки с фенове и папараци.Мистър Бийн обикаля Лондон на фотьойл върху покрива на Мини Купъра си - Magazine.bg (2)

Историята на TV шоуто Mr Bean започва през 1990 и завършва 1995 година с общо 15 епизода. Пилотният епизод е излъчен на 1-ви януари и предизвиква фурор. Atkinson пресъздава образа на Бийн за още два филма: Bean: The Ultimate Disaster Movie (1997) и Mr. Bean’s Holiday (2007), както и за откриването на Олимпийските игри през 2012.

Междувременно, из медиите са плъзнали слухове за завръщането на друг иконичен ситком, в който Atkinson има главна роля – „Черното влечуго“ (Blackadder). В България сериалът започва да се излъчва в края на 1998 година по Канал 1, като е излъчен повторно с нов дублаж през 2008 и 2009 съответно по БНТ 1 и Diema.

Мистър Бийн обикаля Лондон на фотьойл върху покрива на Мини Купъра си - Magazine.bg

Колегата на Rowan – Tony Robinson, твърди, че единствената пречка пред завръщането на сериала по BBC е заплатата на Hugh Laurie, който стана най-високоплатеният актьор в телевизията с ролята си на д-р Хаус в едноименния сериал. Според официалната информация чекът на английският актьор и музикант възлиза на 250 000 долара на епизод.

Източник: www.nme.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top