ЛАЙФСТАИЛ

Направи сам коледни подаръци

Писнало Ви е да подарявате парфюми, колани, портмонета или тем подобни нещо искате нещо различно? Ако сте се изчерпали с годините и не знаете какво би зарадвало близки и роднини, ние сме тук за да Ви дадем няколко идеи.
Ето и варианти на подаръци, който със сигурност ще зарадват близките Ви, а и ще оставят във Вас спомен от момента, в който сте ги изработвали. Не е нужно да давате много пари, а да вложите сърцето си!

Кутия със снимки направена лично от вас.
Направи сам коледни подаръци - Magazine (2)
Това много емоционален подарък, хем си личи вашият труд, хем снимките са спомени, а ако добавите и текст в основата на кутията ще е страхотно. Следвайте стъпките на снимката и създайте незабравим подарък.

Коледни играчки ушити от вас.
Направи сам коледни подаръци - Magazine (3)
Може да отрежете кръг от плат в него да сложите ориз или памук и да съберете краищата с панделка така ще направите интересна коледна топка за елха.
Ако вкарате малко повече креативност може да ушиете и други форми, елхички, звездички и каквото Ви хрумне. Изразете себе си в подаръка, който ще изработите. Не се притеснявайте ако не е изработено перфектно, точно това ще го направи изключително скъп и мил за близък.

Клип на спомените
Създайте един незабравим подарък за близък. Нужно Ви е снимков материал за човека, вдъхновение и търпение.
Чрез програма за монтиране на видеоклипове можеш да направиш филм със спомени и забавни моменти. Избери подходяща музика, ефекти и нареди снимките. Ще се изненадаш колко добре се получава.

Филм с близки и приятели
Събери приятели, близки и колеги и заснеми клип с мнението им за човека, за когото е подаръка. Запиши го на диск и го пусни в коледната нощ, това със сигурност ще е голяма изненада.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top