ЗВЕЗДИ

Най-лудите конспиративни теории за звездите

Някои хора са обсебени на тема конспирации. Те винаги търсят нещо. Ровят се, разпитват, спорят и се пробват да наложат мнението си (или да отворят очите на обикновените хора) Някои от теориите понякога са толкова налудничави, че си заслужават да се прочетат… Но дали са истина или нечия фантазия – Вие преценете.

Джей Зи и Бионсе са Илюминати.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (9)

Всеки път когато Джей Зи показва знака на Рок-А-Фела – теоретиците пощуряват… Няма човек от „информираното общество,“ който да не е съгласен, че рапъра е член на тайната организация. Най-вероятно, за да има семейна идилия, г-н Картър е включил и г-жа Картър в редиците на Илюминатите.

Пол Маккартни е умрял и е заменен от двойник.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (2)

Според слуховете сър Пол Маккартни е загинал в автомобилна катастрофа през 1967 г. Улика за това е факта, че Пол не носи обувки на обложката на „Abbey Road“, което означава, че той е труп… Ние бихме добавили, че охраната на Тайга със сигурност знаят това, в противен случай щяха да го пуснат на афтър партито след тазгодишните награди Грами.

Правителството на САЩ е убило Джон Ленън.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (3)

Подобно на повечето знакови убийства и това на Джон Ленън е отворена книга за разбирачите. Според „запознати“ Марк Чапман е изпратен от ЦРУ, за да прекъсне идеологията на Битълса. Правителството на САЩ просто не е можело повече да издържа политическата активност на Джон Ленън. Поради тази причина ЦРУ са използвали наемник на ФБР…

Елвис е още жив.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (4)

Това може би е една от най-известните теории. Ако Елвис не е починал в Мемфис през 1977 г., днес той щеше да бъде на 80 години.

Къртни Лав е убила Кърт Кобейн.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (5)

Кърт Кобейн си отиде през 1994, но до ден днешен теории за смъртта му не липсват. Най-нелепата е, че Къртни Лав му е „помогнала“ да се самоубие. Макар, че Къртни Лав безброй пъти е казвала, че няма нищо общо, великите теоретици – просто не й вярват…

Тупак е още жив
Най-лудите конспиративни теории за звездите (6)

Подобно на Елвис, има хора, които продължават да мислят, че Тупак Шакур е още жив. Той просто си е инсценирал смъртта, за да живее спокойно в чужбина. Въпреки, че никой не знае кой е убил рапъра много хора поддържат версията, че Шакур живее в Куба и си харчи на спокойствие милионите… дори има и плитки.

Бионсе никога не е била бременна…
Най-лудите конспиративни теории за звездите (7)

Г-жа Картър официално обявява, че е бременна по време на музикалните награди на MTV през 2011. Но феновете на конспирациите ще ви кажат, че това е измама. Звездата не е искала да забременява, защото е щяла да надебелее. За да не развали стройната си фигура певицата е разчитала на сурогата майка. Простото обяснение е, че Бионсе е носела протеза, за да изглежда, че има коремче…

Джими Хендрикс е убит.
Най-лудите конспиративни теории за звездите (8)

Хендрикс умира на 27 години през септември 1970 г. в лондонски хотел. Точните обстоятелства около смъртта му обаче остават неясни. Но Джеймс Тапи Райт твърди, че неговият мениджър Майкъл Джефри е виновен за смъртта. В книгата си Райт споделя, че Джефри му е разказал как е направил застраховка живот на Джими Хендрикс за 2 милиона щатски долара, като той самият бил бенефициент. Според Райт мениджъра на Хендрикс е имал 2 милиона причини да убие китариста и го е направил почти неразбираемо за властите.

Източник: Billboard

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top