ЗВЕЗДИ

Най-нелепите слухове за знаменитости

Слуховете и клюките за звездите са винаги супер скандални. Въпреки това, някои клюки и слухове са толкова нелепи, че просто е ясно, че са лъжа.
Представяме Ви „Най-нелепите слухове за знаменитости“ – за сега.

Бионсе има връзка с Барак Обама.
celebgossip (3)
Това със сигурност ще бъде скандала на века, заедно със най-известната афера на Джон Кенеди с Мерилин Монро. За съжаление, това е нищо повече от една дива градска легенда, първоначално отпечатана във френски таблоид. Няма абсолютно никакво доказателство, което да сочи, че Куин Бей е романтично обвързан с президента Обама.

Тупак е жив.
celebgossip (2)
За да бъдем честни, за почти всички починали музикална легенда се говори, че все още са живи и живеят в анонимност. Тупак е популярен избор за тези слухове, както са и Майкъл Джексън, Елвис Пресли и Кърт Кобейн.

Майли Сайръс е била убита и заменена с двойник.
celebgossip (4)
Може би най-скандалния слух в нашия списък е, че Майли Сайръс е била убит и заменена с двойник. Слуха започна, когато Майли реши да се раздели с имиджа си на добро момиче. Възможно е, но доста трудно ще е да се намери двойник, който да изглежда и да пее като Сайръс.

Опра и Гейл са лесбийки-любовници.
celebgossip (9)
Не може ли две момичета да бъдат най-добри приятели? Слуха, за Опра Уинфри и най-добрата й приятелка Гейл Кинг, който ги въвлича в любовна афера, витае от момента, в който Гейл започна с изявите си в програмата на Опра.

Клой Кардашян и Стив Мартин се срещат.
celebgossip (5)
Това е може би най-случайния слух в списъка! Освен факта, че и двамата си имат сериозни връзки, няма буквално нищо, което би довело до момента, в който някой реално да повярва на това.

Мариса Томей всъщност не е спечелила Оскар.
celebgossip (6)
Това е една от най-постоянните градски легенди на Холивуд. Легендата разказва, че Мариса Томей всъщност не е спечелила Оскар за: „Най-добра поддържаща роля“ през 1992. „Истината“ била, че презентатора е прочел грешно име… Това не само, че е смешно то е и абсурдно. От Академията на филмовите изкуства и науки, дори потвърдиха, че тя е победителката и в допълнение казаха, че те не правят грешки.

Джейми Лий Къртис е хермафродит.
celebgossip
Джейми Лий Къртис е една от най-красивите холивудски легенди. Но въпреки това в продължение на години, тя е била в центъра на слуха, че е родена с мъжки и женски полови органи.

Бионсе никога не е била бременна.
celebgossip (8)
Бионсе със сигурност е в центъра на много нелепи слухове! Има цели сайтове посветени на това да „докажат“, че Бионсе не е била бременна с Блу Айви. Въпреки че има някои снимки, на които бременния стомах на Бионсе изглежда, че се е прибрал, това може много лесно да се постигне с помощта на правилния подбор на тоалет.

Източник: www.suggest.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top