НОВИНИ

„Не мисля, че съм герой“ – Джейми Фокс разказва, как е извадил човек от горяща кола

Злополуката се е случила в понеделник вечерта около 20:30. Поради мокра пътна настилка шофьор губи контрол над автомобила си, който се преобръща и се забива в канавката пред дома на Джейми Фокс в североизточен Лос Анджелис.

realjamie

Звездата споделя пред регионалните медии, че той просто е направил това което трябва да се направи в подобна ситуация, а именно да се помогне на човек в беда и споделя, че това не е героизъм и, че хората не трябва да го обявяват за герой.

realjamie2

Фокс и още един очевидец се притичват на помощ на 32 годишният Брет Кайл. Чист късмет според Фокс е, че другия човек е имал медицински ножици, благодарение на които те са успели да счупят стъклото на катастрофиралата кола.

realjamie3

„Качих се върху колата, но не можех да разбия прозореца и другият човек, който беше с мен имаше медицински ножици, с които успяхме да счупим стъклото, и понеже не можех да достигна до копчето на колана се наложи и ножиците и да го отрежем“ – споделя Фокс пред ABC. „След като го освободихме от колана усетихме как пламъците вече навлизат в кабината и взе да става доста топло. Успяхме възможно най-бързо да изкараме човека и може би 5 секунди след това колата експлодира.“

Източник: Daily Mail /

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top