красота

Нещата, които правят жената по-красива

Жената е „бижуто“ на този свят. Тя дава любов, създава живот и краси този на мъжете.
Всяка дама полага специални грижи за външния си вид, минава през какво ли не – епилации, ексфолиации и много други болезнени и безболезнени процедури. Но, всъщност това, което прави жената красива, не може да се закупи с пари. А именно:

Нещата, които правят жената по-красива - Magazine (2)

Страстта
Страстните хора са най-щастливи, защото са разбрали какво ги крепи в живота и правят всичко по силите си, за да достигнат целите си. Жените, който имат амбиции и ги следват се открояват с чара си. Когато една жена е твърде заета със спасяването на тропическите гори или с борбата за реформа на минималната работна заплата, или ако е шеф в корпоративния свят, тя не разполага с време, за да се втренчва в това, което става върху лицето й. Но страстта, с която тя работи я кара да цъфти всеки ден.

Добротата
Добротата прави жените красиви и нежни. Жената, която се грижи за околните, помага и е отзивчива пленява всички с обаянието си. В този свят добрата жена не намира време за лицемерии, кавги и мрачни мисли. Тя се отнася с уважение към хората и не се откроява с благородната си красота.

Усмивката
Макар, все по-рядко срещана, усмивката е една от най-важните козове на красивата жена. Усмихнатата жена сияе със собствена светлина и озарява околните. Най-добрата защита е усмувката. Никога не съм виждала усмихнато лице, което да не е прекрасно. Усмихвайте се по цял ден и ще видите как не само Вие ще сте по красива, но и ще Ви заливат повече положителни емоции.

„Истината за красотата е, че тя няма нищо общо с външния вид. Не зависи от цвета на косата, нито от ръста, нито от фигурата. Цялата красота е тук – тя се почука по главата. – В това как се движиш, как говориш, как мислиш, как ходиш…“ Джоан Харис

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top