НОВИНИ

Ники Минаж дисна Дрейк, защитавайки Мийк Мил

Съжаляваме, Дрейк.Ники Минаж дисна Дрейк, защитавайки Мийк Мил. - Magazine.bg (7)

В интервю за GQ, Ники Минаж доказа, че е на страната на Мийк Мил. Това, което Ники сподели относно Мийк – „Той е най-доброто гадже, което съм имала някога. Единственото нещо, за което си мисля, е кога ще го види отново.“ Също така тя обожава това, че той я уважава като артист и жена. А не като някой нейни предни забежки. (визирайки Дрейк). Ако някой има някакви съмнения, че Ники Минаж, и Мийк Мил са влюбени тогава трябва да прочете цялото интервю.

Ники Минаж дисна Дрейк, защитавайки Мийк Мил. - Magazine.bg (6)
Ники и Мийк разговаряха за любовта си с GQ. По време на интервюто изпълнителката на „Анаконда“ сподели как се чувства с най-доброто си гадже (досега). „Аз бях на турне в Европа и той постоянно ме питаше: Кога ще се прибереш? Кога ще се прибереш?“ разказа Ники. Тя допълни, че когато те не са физически заедно, това само повишава вълнението й, защото тя няма търпение да го види отново.

Ники Минаж дисна Дрейк, защитавайки Мийк Мил. - Magazine.bg (3)
Това което може да се каже със сигурност е, че Минаж не чувства вече нищо подобно към Дрейк. Може би в миналото е имало нещо между тях, което е отбегнало от светлените на прожекторите, но тя вече е продалжила напред.

Ники Минаж дисна Дрейк, защитавайки Мийк Мил. - Magazine.bg (7)
Срама е за Дрейк, който прекали в новия си микстейп, Ники „неблагодарна“, поради факта, че тя нямала време да се виждат. Изглежда, че Дрейк просто не е бил правилния човек за изпълнителката. „Хората постоянно ми повтарят, че трябва да имам един специален човек до мен, който да ме уважава като артист и най-много като жена и то своя собствена.

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top