НОВИНИ

Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки)

Джей Зи и Бионсе се нанасят в къщата на „Големият Лебовски“.

Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (2) След като през септември двойката останаха без квартира в Ел Ей, защото хазяина им реши да продава имението си. Семейство Картър бяха изправени пред, особено трудна дилема, а именно - Кое имение да си наемат. Не мина много време и вече имаме победител. Звездната двойка ще се нанесат в имение на стойност $ 45 милиона. Имота някога е бил на бившия собственик на "Лос Анджелис Доджърс" - Франк Маккорт. Източник до звездите споделя, че Джей и Би са подписали договор за едногодишен наем, който ще им струва по $ 150,000 на месец. Новата квартира на холивудската двойка може да се похвали с доста екстри: пет спални, шест бани, закрит басейн с Олимпийски размери, спа център, библиотека, кино салон, танцово студио и външен басейн с изкуствен водопад.

След като през септември двойката останаха без квартира в Ел Ей, защото хазяина им реши да продава имението си. Семейство Картър бяха изправени пред, особено трудна дилема, а именно – Кое имение да си наемат. Не мина много време и вече имаме победител. Звездната двойка ще се нанесат в имение на стойност $ 45 милиона. Имота някога е бил на бившия собственик на „Лос Анджелис Доджърс“ – Франк Маккорт.
Източник до звездите споделя, че Джей и Би са подписали договор за едногодишен наем, който ще им струва по $ 150,000 на месец. Новата квартира на холивудската двойка може да се похвали с доста екстри: пет спални, шест бани, закрит басейн с Олимпийски размери, спа център, библиотека, кино салон, танцово студио и външен басейн с изкуствен водопад.

Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (4)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (3)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (5)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (6)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (7)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (8)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (9)
Новият дом на Джей Зи и Бионсе в Лос Анджелес (снимки) - Magazine (10)

Източник: www.domain.com.au

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top