НОВИНИ

Scarface през 2016 с участието на Леонардо ди Каприо

„Кажи здравей на малкия ми приятел“ – римейка на Scarface е планиран за лятото на 2016 година.

Обявиха римейк на Scarface през 2016 с участието на Леонардо ди Каприо - Magazine (1)

Universal Studios, един от най-големите играчи в Холивуд, направи огромно изявление тази сутрин, с което без съмнение ще накара любителите на киното да тръпнат в очакване на римейка на легендарната престъпна драма Scarface. Това не е всичко – в ролята на Тони Монтана този път ще бъде самият Леонардо ди Каприо.
Лентата от 1983 година, която разказва историята на кубинския емигрант Тони Монтана, превърнал се в наркобарон, става един от най-емблематичните филми на 80-те.

Обявиха римейк на Scarface през 2016 с участието на Леонардо ди Каприо - Magazine (3)

В прессъобщението си Universal Studios разкрива, че римейкът е бил планиран още в далечната 2002 г., но е било трудно да се намери достоен заместник на Ал Пачино.

“Когато имате един филм, който е толкова успешен, колкото Scarface, има едно неписано правило в Холивуд. Ние сме длъжни да направим римейк, за да запознаем новото поколение с историята…. Чудесна възможност е да успееш да създадеш нова и вълнуваща версия на филм от този калибър. Проектът е замислен от 15 години! Аз бях напът да се откажа от него, докато през 2013 година не видях „Вълкът от Уолстрийт“! Тогава забелязах енергията и огъня на Леонардо ди Каприо и тогава знаех, че той трябва да бъде Тони Монтана. Две години по-късно ние вече снимаме и сме на прага на пускането на новия Scarface през 2016. Работа с Ди Каприо е благословия и той е перфектен за тази роля”, споделя Брайън Де Палма, режисьор на Scarface от 1983 и 2016

Източник: www.theportlygazelle.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top