Интимно

Октомври, романтични съвети за есента

Честит Октомври! Време е за любов. Един от най-романтичните сезони е есента и няма как да допуснем да го подминете с лека ръка и да не се възползвате от любовните преживявания, които ще ви донесе именно месец Октомври.

Нека сега да помислим какви са възможностите, които есента ни предлага за скрепяване на отношенията и да се потопим в многоцветните емоции, които ни е подготвил  този красив сезон. Ето и нашите съвети.

Все още топлите дни през Октомври ни дават възможност да се насладим на природата, затова продължаваме с романтичните съвети – пикник на открито. Не мислете, че ще отегчите гаджето си ако го заведете на пикник. Напротив, мъжете обичат да са навън, ключът е в това да не го натоварвате с организацията и да не изисквате от него, а да му осигурите комфорт, на който да се наслаждава. Не се притеснявайте, следващият път той ще ви върне жеста, не се чувствайте като вечната инициатива и не мислете в посоката – все аз ли трябва да правя всичко!? Вие сте локомотивът, който дърпа вагоните на вашите отношения … задайте правилната посока и той ще ви следва без да се отклонява от пътя. Просто пригответе любимата му храна, подгответе любимата му жена….и вече не съществува нищо на света, което да развали идилията на тази тройка през Октомври. Всеки парк, планина, поляна ще ви приюти с удоволствие и ще стане част от интимните ви приключения.

Факт, че много от вас ще подценят този съвет, но градинската и полската работа, могат да допринесат за интинмността в отношенията с партньора ви. Помислете си! Всички хора обичат вино, виното е и основна асоциация с романтиката…какво по-практично и романтично от брането на грозде?! Разнообразете своя Октомври и дайте възможност на половинката си да ви види в нова светлина – естествена, работлива, натурална като героиня от разказ на Елин Пелин. Доверете се на съвета ни и на старите порядки, и си спретнете един есенен флирт по гроздобер. Вие пък, дами, ще имате възможност да се насладите на физическите качества на половинката си, което, повярвайте … силно ще ви възбуди! Освен това, след тежък физически ден, когато се приберете вкъщи, за да разпуснете и изпиете по чаша вино … едно нежно докосване от половинката, ще се усети много по-силно, а сексуалните вибрации от новите впечатления ще ви доставят върховно удоволствие.

Кино вечер със страшни филми е подходящ съвет за всеки сезон, но когато навън загадъчно вали и застрашително гърми, емоцията е по-силна откогато и да било, затова съветът ни е да я организирате през Октомври. Филмотеката е богата на касови заглавия, които освен, че ще ви накарат да настръхнете, още на втората минута ще са ви подтикнали да се сгушите в обятията на мъжа до вас. Той ще се чувства прекрасно, защото му давате ясна заявка, че имате нужда от него и мъжката му сила. Вие пък, мили дами, ще се чувствате защитени и спокойствието, което ще обземе цялото ви тяло ще неутрализира и най-страшните сцени от филма.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top