НОВИНИ

От Джак Спароу до Кристиан Диор: Джони Деп е новото лице на Dior

С новините, че най-добре платената актриса на Холивуд – Дженифър Лорънс, е новото лице на колекцията козметика Dior Addict, идват още по-хубави новини, или поне за дамите!

От Джак Спароу до Кристиан Диор Джони Деп е новото лице на Dior - Magazine (1)

Американският секссимвол и любимец на милиони Джони Деп ще бъде лице на новия парфюм на Dior – Sauvage (от френски – дивак). И несъмнено, кой би бил по-подходящ за подобен образ? Деп е известен с небрежния си, рокерски вид и странните образи, които играе във филмите си.

От Джак Спароу до Кристиан Диор Джони Деп е новото лице на Dior - Magazine (3) Американският секссимвол и любимец на милиони Джони Деп ще бъде лице на новия парфюм на Dior – Sauvage (от френски – дивак). И несъмнено, кой би бил по-подходящ за подобен образ? Деп е известен с небрежния си, рокерски вид и странните образи, които играе във филмите си.

Това е първата кампания, на която 51-годишният актьор ще е лице. Новият парфюм на Dior е дело на легендарният Франсоа Демаши, който работи с френския гигант от 2006 година насам. Източници твърдят, че мащабната кампания, която се готви за пускането на Sauvage на пазара, е невиждана досега.

Видеото към рекламата може да видите тук:

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top