НОВИНИ

Последното неофициално интервю на Пол Уокър

Трагичната смърт на Пол Уокър хвърли мъка на милиони киномани в целия свят.

Последното неофициално интервю на Пол Уокър - Magazine (2) Пол уокър, загина нелепо преди две години в ужасяваща автомобилна катастрофа. В интернет пространството излезе интервю с актьора и папарак от екипа на TMZ. Непренуденото интервю се е случило на терминал заминаващи на международното летище в Лос Анджелис. Както винаги в абсолютно негов си стил Пол Уокър, приема и отговаря на различни въпроси с усмивка и добри чувства към папарака/журналист.

Пол Уокър, загина нелепо преди две години в ужасяваща автомобилна катастрофа. В интернет пространството излезе интервю с актьора и папарак от екипа на TMZ. Непренуденото интервю се е случило на терминал заминаващи на международното летище в Лос Анджелис. Както винаги в абсолютно негов си стил Пол Уокър, приема и отговаря на различни въпроси с усмивка и добри чувства към папарака/журналист.

Последното неофициално интервю на Пол Уокър - Magazine (Пол уокър, загина нелепо преди две години в ужасяваща автомобилна катастрофа. В интернет пространството излезе интервю с актьора и папарак от екипа на TMZ. Непренуденото интервю се е случило на терминал заминаващи на международното летище в Лос Анджелис. Както винаги в абсолютно негов си стил Пол Уокър, приема и отговаря на различни въпроси с усмивка и добри чувства към папарака/журналист.)

Източник: TMZ

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top