Интимно

Правила за секс в тройка

Всяка игра си има правила. Така е и с шведската тройка. За да изпитате максимално удоволствие по време на секс и за да не си навлечете проблеми след това, има няколко правила, които следва да спазвате. В противен случай последствията могат да бъдат доста неприятни, най-вече на емоционално ниво.

В случай, че участие в тройка е сред любимите ви фантазии, тогава се оставете на въображението, отворете сетивата си  и се забавлявайте. Ето и няколко съвета обаче, които не са за пренебрегване, за да остане споменът толкова добър, колкото е била и вашата сексуална фантазия преди да придобие реалистични измерения.

Третият трябва да е непознат!

За да избегнете чувства на ревност, което е едно от най-опасните неща в тази секс игра, е от изключителна важност третият участник да не е близък човек. Не казвам да придърпате първият раздавач на листовки в метрото, но не и да е най-близката ви приятелка от уроците по танци, нито колежката по бюро. Трябва да се спрете на човек, към когото нямате чувства, но ви възбужда сексуално. Ключът е да има страст, но не и емоции.

Играчите трябва да са опитни!

Уверете се, че всички, които ще участват в шведската тройка са достатъчно опитни в сексуално отношение. В противен случай, това ще скапе цялото преживяване. Това не е училище за начинаещи, а курс за напреднали.

Участниците са равнопоставени!

Изключително важно е всички да са напълно наясно, че секс в тройка не означава борба за надмощие. Точно обратното, това е секс маратон, в който удоволствията следва да бъдат много по-големи, тъй като могат да бъдат доставяни едновременно от повече хора и на повече места. Всеки трябва да участва по-равно, за да има смисъл от тройката.

Освободете се от предразсъдъци!

Ако смятате, че след края на сексуалното ви приключение някой от участниците ще съжалява, ще се счита за лека жена или развратен мъж, то по-добре хич не се захващайте. Сексът с трима е изключително приятно изживяване, временен екстаз, който доставя екстра удоволствие и разнообразява сексуалния живот. Не е за моралисти или предубедени хора.

 

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top