красота

Празнични прически в домашни условия (видео)

Коледните и новогодишни празници наближават, а с тях и празничното настроени. Ако сте решили да празнувате с приятели сигурно и сте се замисляли какво ще облечете. Но дрехата не е достатъчна, косата и гримът са от съществено значение за добрата визия, но много трудно се открива час при фризьора по празниците. Не се безпокойте можете и сама да се справите.
Винаги знайте, че ако решите да си правите прическа при специалист или в домашни условия косата трябва да е измита ден, два преди събитието. Ако се омазнява по- бързо измийте я предния ден ако не може дори и три дни преди прическата. Това спомага контролирането на косата по време на направата на прическа.
Относно стилизантите използвайте лак със средна фиксация, за да оставите движение в косата, но контролирано. Пръскайте от 30/40 см. лак, за да не останат мокри следи по косата Ви.
Макар, че е модерно прическите да са небрежни при наличие на стърчащи коси, най- добре загладете с малко вакса, която преди това сте загрeли в ръцете си.
Във видеото по- долу Ви предлагаме идеи за прически, който сама да си направите.

Những kiểu tóc đẹp và đơn giản từ Sarah Angius, chị này quá nổi với hàng chục kiểu tóc khác nhau trên instagram luôn <3Xem thêm tại Muare.vn – Diễn đàn mua sắm online#muare #lamdep

Публикувахте от Muare.vn – Diễn đàn mua sắm online в 27 ноември 2015 г.

И какво ни остава освен да си пожелаем Весели празници и да заблестите в новогодишната нощ!

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top