НОВИНИ

Президентските съвети на Барак Обама, за кандидатурата на Кание Уест (видео)

Президентът Барак Обама предложи политическите си съвети на Кание Уест по време на Демократична национална конвенция в Сан Франциско.

Президентските съвети на Барак Обама, за кандидатурата на Кание Уест.(видео) - Magazine.bg (1)

Срещата между двамата станала по време на събитие, на което Обама държал реч, а след нея Уест трябвало да пее.
По време на речта си, Обама каза: „След малко, ще чуете един човек, който мисли да влиза в политиката. Ще се налага дълго време да се занимава със странни хора, които се държат така, сякаш са в телевизионно риалити шоу”. За финал Обама реши приятелски да се пошегува с Уест: „Наистина ли смятате, че тази страна ще избере за президент чернокож мъж от Чикаго със смешно име”.

По време на речта си, Обама каза: "След малко, ще чуете един човек, който мисли да влиза в политиката. Ще се налага дълго време да се занимава със странни хора, които се държат така, сякаш са в телевизионно риалити шоу”. За финал Обама реши приятелски да се пошегува с Уест: "Наистина ли смятате, че тази страна ще избере за президент чернокож мъж от Чикаго със смешно име”. Президентските съвети на Барак Обама, за кандидатурата на Кание Уест.(видео) - Magazine.bg (2)

During today’s DNC fundraiser in San Francisco, President Obama offered three pro tips to Kanye West, who recently said he wanted to run for president. Details here: http://abc7ne.ws/1R4grE6CLICK LIKE if this video made you laugh.

Posted by ABC7 News on 10 октомври 2015 г.

 

Източник: www.billboard.com / ABC7 News

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top