ЛАЙФСТАИЛ

Разбери как жените оценяват мъжете

Мъж да покрие списъка с изисквания на една жена е много труден процес. А да получиш отлична оценка е почти невъзможно. Но не се бойте, мъже, ще разкрием най-важните точки на оценяването им.

Разбери как жените оценяват мъжете - Magazine.bg (2)

Помнете не всичко, което казват жените е това, което искат! Научете се да я усещате. Нейното “ Не“ понякога е „Да“ в нейната глава и обратно, но просто тя Ви пробва, за да види дали ще се усетите сам. Жената иска до себе си мъжкар, който да води „парада“ и сам да преценя кога, какво да направи.
„Разбира се …….действай! “ Чували ли сте това? Ако „действате“ обаче Ви очаква грандиозен скандал, нали? Точно поради тази причина, никога не пренебрегвайте жената до вас! Тя иска да мислите първо за нея, това я кара да се чувства сигурна във Вас. И след това ще Ви върне всеки жест, повярвайте ми!

Разбери как жените оценяват мъжете - Magazine.bg (3)

Не я водете в компания в която нямат добро мнение за Вас! Жената иска мъжа до нея да е с добра обществена репутация. Тя се гордее с положителното възприемане на Вашата особа от обществото и приятелките й. За нея е важно да отстоявате позициите си и да създавате стабилни такива.

Разбери как жените оценяват мъжете - Magazine.bg (4)

Женската природа е нежна и ранима. Трябва да се грижите за жената до Вас като за цвете, за да се отпусне тя в ръцете Ви и да Ви се довери. Ако спазите тези три неща по – горе ще изградите основите на доверието й, а от там нататъка всичко е химия и обиграност.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top