НОВИНИ

Развод за $ 1 милиард! Дали Бионсе ще си тръгне от Джей Зи?

Най-богатата и успешна звездна двойка може би е на ръба на развода, според различни източници. Бионсе е готова да напусне съпруга си след 7 години съвместен живот, след като става ясно, че най-лошите й страхове са се сбъднали.

Развод за $ 1 милиард! Дали Бионсе ще си тръгне от Джей Зи - Magazine (2)

От известно време в медиите се говори за раздяла между най-богатия рапър и RnB кралицата. Според източници Би е уморена да се преструва, че всичко е наред. Твърди се, че това е и причината певицата да не е давала интервюта над година и половина. „Вече е споделила на приятелите си, че е готова да продължи живота си без Джей Зи. Съвсем скоро ще обяви публично развода си“.

Стана ясно, че звездната двойка не само не носи от месеци сватбените си халки, но и Би е премахнала татуировката на пръста си, която беше направена за сватбата им. Източници твърдят, че по-рано това лято Бионсе е намерила странни съобщения, които я накарали да повярва, че съпругът й има афера с едно от протежетата си.

Развод за $ 1 милиард! Дали Бионсе ще си тръгне от Джей Зи - Magazine (4)

Интересно е обаче, че за рождения ден на певицата, Джей посвети песен на съпругата си, като това, което написа, далеч не говори за раздяла:

„Тази песен ми напомня за нас, когато сме на почивка. Толкова много легендарни нощи. Песента представя уязвимостта; това е нашият малък свят, далеч от работа и абсолютно изгубени в любовта си.“

Но защо тогава звездната двойка не посети 2015 MTV VMAs? Отговорът е лесен: двамата са се скарали преди шоуто. Смята се, че приближаващото дело на Джей Зи през октомври ще разкрие много тайни по отношение на финансите на рапъра – например какви подаръци е купувал на други жени.

Развод за $ 1 милиард! Дали Бионсе ще си тръгне от Джей Зи - Magazine (5)

Дали това е истината обаче? Това не е първият път, в който медиите обявяват раздялата на семейство Картър преждевременно. На нас не ни остава нищо друго освен да чакаме и да си задаваме въпроса: ще се раздели ли най-могъщата звездна двойка на планетата?

Развод за $ 1 милиард! Дали Бионсе ще си тръгне от Джей Зи - Magazine (3)

Източник: www.hollywoodlife.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top