НОВИНИ

Риана нахлу посреднощ в къщата на Джими Кимел

Риана и няколко нейни сътрудници се промъкнали в спалнята на водещият, докато той спи.

Риа̀на нахлу посреднощ в къщата на Джимми Киммел - Magazine.bg С цветни фенери, доларови банкноти и "B***** Better Have My Money" Риа̀на събуди нищо неподозиращия Киммел. В крайна сметка това се оказа една ранна първоаприлска шега, която Рири реши да напрС цветни фенери, доларови банкноти и "B***** Better Have My Money" Риа̀на събуди нищо неподозиращия Киммел. В крайна сметка това се оказа една ранна първоаприлска шега, която Рири реши да направи на Джимми преди той да се пошегува с нея. Въпреки това повече от няколко минути бяха нужни, за да се събуди комика, който стоеше зашеметено и се опиташе да разбере какво става в спалнята му.ави на Джимми преди той да се пошегува с нея. Въпреки това повече от няколко минути бяха нужни, за да се събуди комика, който стоеше зашеметено и се опиташе да разбере какво става в спалнята му. Барбадоската принцеса и няколко нейни сътрудници се промъкнали в спалнята на водещият, докато той спи.

С цветни фенери, доларови банкноти и „B***** Better Have My Money“ Риана събуди нищо неподозиращия Кимел.
В крайна сметка това се оказа една ранна първоаприлска шега, която Рири реши да направи на Джими преди той да се пошегува с нея.
Въпреки това повече от няколко минути бяха нужни, за да се събуди комика, който стоеше зашеметено и се опиташе да разбере какво става в спалнята му.

 

Източник: www.abcnews.go.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top