НОВИНИ

Риана и Травис Скот започват все повече да се сближават

Добре, имахме известни съмнения за бъдещето на двойката, но след информацията, която Hollywood Life сподели, всичките ни съмнения се изпариха. 

Риана и Травис Скот започват все повече да се сближават - Magazine (5) В последните месеци изглеждаше, че Риана се е задълбочила във всичко друго, но не и във връзки. Тя се забавляваше, ходеше на паради с най-различни ухажори, преживя всякакви приключения. Мат Барнс, Люис Хамилтън имаше дори слухове, че Крис Браун си я иска отново. Но в крайна сметка тя се озова в прегръдките на младия рапър.

В последните месеци изглеждаше, че Риана се е задълбочила във всичко друго, но не и във връзки. Тя се забавляваше, ходеше на паради с най-различни ухажори, преживя всякакви приключения. Мат Барнс, Люис Хамилтън имаше дори слухове, че Крис Браун си я иска отново. Но в крайна сметка тя се озова в прегръдките на младия рапър.

Риана и Травис Скот започват все повече да се сближават - Magazine (2) Сега изглежда, че връзката им е достигнала повратна точка. Дали скоро ще чуем публично, че те се обичат? Ето какво разкри близък на изпълнителите пред Hollywood Life: "Не смятам, че думата любов е за момента, но съвсем скоро ще бъде точната" - сподели информатора на "HL". "Връзката им е чудесна. Те наистина се харесват и имат огромен респект един към друг. Риана е щастлива, защото Травис, я прави щастлива. Той не я занимава с излишни глупави работи и наистина много си е паднал по нея", допълни информатора.

Сега изглежда, че връзката им е достигнала повратна точка. Дали скоро ще чуем публично, че те се обичат? Ето какво разкри близък на изпълнителите пред Hollywood Life: „Не смятам, че думата любов е за момента, но съвсем скоро ще бъде точната“ – сподели информатора на „HL“. „Връзката им е чудесна. Те наистина се харесват и имат огромен респект един към друг. Риана е щастлива, защото Травис, я прави щастлива. Той не я занимава с излишни глупави работи и наистина много си е паднал по нея“, допълни информатора.

Риана и Травис Скот започват все повече да се сближават - Magazine (4)

Източник: Hollywood Life

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top