НОВИНИ

Риана пуска своя марка марихуана – MaRihanna

Докато светът търпеливо очаква предстоящия албум на Риана „Anti“, се оказа, че тя е работила върху нещо друго междувременно.

Риана пуска своя марка марихуана – MaRihanna - Magazine (3) Докато светът търпеливо очаква предстоящия албум на Риана "Anti", се оказа, че тя е работила върху нещо друго междувременно.

Според сайта „18KaratReggae.com“, Рири се забърква в легалния бизнес с марихуана. По петите на Снуп Дог и Уили Нелсън, сайта твърди, че певицата ще представя своя собствена линия – „MaRihanna.“

Риана пуска своя марка марихуана – MaRihanna - Magazine (4) Риана е съобщила новината по време на посещението си в Cannabis Cup в Негрил, Ямайка. "MaRihanna от Риана е наистина първата мейнстрийм марка канабис в света и аз съм горда да бъде пионер в това", каза Риана. “MaRihanna” ще включва различни продукти като Karibbean Kush, Haitian Haze и Jamaican High Grade, както и продукти за ядене, които ще са на канабисова основа.

Риана е съобщила новината по време на посещението си в Cannabis Cup в Негрил, Ямайка.
„MaRihanna от Риана е наистина първата мейнстрийм марка канабис в света и аз съм горда да бъде пионер в това“, каза Риана.
“MaRihanna” ще включва различни продукти като Karibbean Kush, Haitian Haze и Jamaican High Grade, както и продукти за ядене, които ще са на канабисова основа.

Източник: 18karatreggae.com

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

To Top